• 1-slide-binnen-goes.jpg
  • 2-slide-binnen-vlissingen.jpg
  • 3-slide-binnen-clinge.JPG
  • 4-slide-binnen-stgillis.JPG
  • 5-slide-binnen-sluis.jpg
  • 6-slide-binnen-middelburg.jpg
  • 7-slide-binnen-terneuzen.JPG
  • 8-slide-binnen-axel.jpg

De start in Clinge

 

Opening 2e salon in Hulst

Na een kappersopleiding van toen nog 6 jaar en na in België en West-Zeeuws-Vlaanderen bij diverse kapsalons te hebben gewerkt, opende Liliane Weemaes in 1978 op 22-jarige leeftijd een kapsalon in Clinge. In 1980 werd ze ook nog door het Centrum voor Middenstandsopleiding - St-Niklaas (B) gevraagd om kappersopleidingen te verzorgen. Zodoende heeft Liliane gedurende 12 jaar met veel enthousiasme, ook nog les gegeven aan vele kapsters & kappers in-spe. Inmiddels is de salon in Clinge uitgegroeid tot een drukbezochte zaak met 11 behandelplaatsen en Studio.   In september 2003 werd een 2e salon geopend in de nieuwe wijk "De Groote Kreek" in Hulst. Deze salon is opgetrokken in een mediterraans pand met een mooie en rustige ligging aan het water.Vandaag werken in beide salons in het totaal 10 kapsters. Buiten vakbekwaamheid zijn de grootste troeven van deze salon : service, ongedwongen sfeer, gezelligheid en een gevarieerde en trouwe klantenkring.
     

Opening 3e salon in Axel

 

Opening 4e salon in St. Gillis Waas (België)

Hairpoint Axel: In januari 2009 werd een 3e ruime en gezellige salon geopend in Axel.   HairFashion Liliane: In oktober 2010 werd een 4e trendy mooie salon geopend in België.
     

Opening 5e salon in Terneuzen

 

Opening 6e salon in Vlissingen

Bellezza HairFashion: In november 2010 werd een 5e kleine service salon geopend in boven een kapperswinkel in het centrum van Terneuzen.   Coiffure Avenue: In november 2012 werd een 6e gezellige salon overgenomen en gerestyled in het centrum en winkelstraat van Vlissingen. Na een grondige restyling is deze zaak op 5 januari 2016 onder de nieuwe naam Haarstudio Vogue heropend.
     

Opening 7e salon in Sluis

 

Opening 8e salon in Goes

Haircorner Sluis: In juni 2013 werd een 7e nieuwe salon geopend in het centrum van Sluis , gelegen in het drukke en gezellige winkelcentrum "Poort van Sluis".   Hairpoint Goes: In april 2015 werd een 8e salon overgenomen in het centrum van Goes, gelegen in het drukke en gezellige winkelcentrum.
     

Opening 9e salon in Middelburg

   
Haarstudio Kim: Op 1 december 2015 werd deze bekende salon die gehuisvest is in een klein monumentaal pandje overgenomen. De salon is gelegen in het oude centrum van Middelburg en ligt aan de Dam.    

 

Internetbedrijf Zeeland Soldesign
Back to Top